Modeller

TOPLINE

Den perfekta familjebåten

Som en av våra storsäljare är vår ikoniska TopLine-serie för dem som älskar att chilla i lyx. TopLine-serien erbjuder den perfekta plattformen för lata dagar på vattnet och garanterar också en tillräcklig grad av integritet tack vare sina stora separata solbadplatser. TopLine-serien är lika hemma som ett högpresterande hantverk. 

950 TOPLINE
850 TOPLINE
Snapshot_5.jpg
650 TOPLINE
DJI_0668.jpg
600 TOPLINE
DJI_0517.jpg

PROLINE

Ditt val av prestanda

ProLine-modellen har en mångsidig anda, vilket gör den idealisk för fiske, vattensporter och familjekul. 2,65 m. bred, det passar perfekt för äventyr fyllda med familjer och vänner. Oavsett om det är en offshore-expedition, utforska kusten eller njuta av vattensporter med din familj, kommer den robusta ProLine-serien att övertyga med säkerhet och komfort Byggd med premiummaterial och med en innovativ design

740 PROLINE
740-16.jpg
620 PROLINE
DJI_0510.jpg
550 PROLINE
DJI_0689.jpg

SPORTLINE

Den sportiga elegansen

Inspirerad av kärlek till snabbhet, dynamik och smidighet. SportLine-modellerna erbjuder gott om prestanda tillsammans med utrymme samtidigt som de behåller de stabila sjögående kvaliteterna som är utmärkande för klassen. 

520 SPORTLINE
DJI_0245.JPG
480 SPORTLINE
480SL1.jpg
440 SPORTLINE
DJI_0114.JPG

OPEN

Var som helst när som helst

Open-serien fokuserar mer på praktiska, konkurrenskraftiga priser för stort värde! De stora utrymmena på däck möjliggör stor lätthet i passagen runt båten. Open modellerna är idealiska båtar att njuta av, rymliga och bekväma, det är perfekt för att njuta av en dag till sjöss med hela familjen tack vare alla bekvämligheter.

850 OPEN
IMG_6152.jpg
750 OPEN
650 OPEN
DJI_0746.jpg
600 OPEN
600 Open.jpg

PROTENDER

Elegansen du förtjänar

Redan från början har våra ProTenders introducerat en ny tid av lyx i RIB-design. Med sin överlägsna kvalitet, komfort och elegans har denna serie blivit ett prestigefyllt och exklusiv tender för ägare av lyxbåtar.


PROTENDER

TENDERS

Lever det goda livet

Vår Tender-serie kombinerar en traditionell RIB-design och styling, eleganta, rymliga och pålitliga, de är de bästa tender för din båt. Ta den för en lunch på ön eller en tur med din familj!


TENDERS